Om mig

Stresscoach

Susanne Matthiassen

Copyright © All Rights Reserved

Hos Stress­coach praksis kan du få hjælp til at få dit liv tilbage.

Med fornyet energi og en tilgang til livet, som du vil kunne benytte i alle livets aspekter. Du vil kunne lære at forstå, hvad stress er ud fra den nyeste viden. Ved hjælp af forskellige redskaber vil du kunne reducere stress og lære at ændre din tankegang og derved få en bedre håndtering af de stress-årsager, som du bliver udsat for.

Du vil kunne opleve en bedring på ganske kort tid og ved hjælp af dine nye redskaber, vil du kunne få livskvalitet og balance i dit liv igen.

Du får hjælp til selvhjælp og dermed en behandling, som du vil kunne bruge resten af dit liv igennem de mange livsfaser.

 

Du vil opleve, at du kommer stærkere ud på den anden side.

Alvorlig stress kan gøre os klogere på livet og ændre de måder, vi tackler situationerne på.

Faktisk oplever rigtig mange mennesker, ud fra deres stress situation, at det har fået dem til at stoppe op i livet og tænke sig om og leve videre på en bedre måde. Og hvem ønsker ikke, at leve på den bedst mulige måde resten af sit liv?

Du vil lære din krops signaler at kende og blive bevidst om, hvilket symptomer du skal være opmærksomme på. Du vil lære, hvad der er stress og hvad der er travlhed.

Du vil være opmærksom på, hvornår dit bæger er fyldt og hvad du skal sige stop til. Du vil lære dine reaktionsmønstre at kende og vil vide, hvilken påvirkning, som gør forskellige ting ved dig.

 

Det vil være en individuel konsultation i min praksis, hvor du vil være i fokus alene.

Du vil skulle betale efter hver konsultation og et forløb vil typisk være på 7 konsultation af op til 60 minutter.

Se priser for konsultationer på min hjemmeside

www.stresscoach-praksis.dk

Der er ikke mulighed for at få tilskud fra den offentlige sygesikring endnu, men det er i politisk planlægning.

 

Personen bag stress­coach-praksis.dk

Jeg hedder Susanne Matthiassen og er certificeret stresscoach fra "Forebyg Stress" af Bjarne Toftegård. Derudover er jeg uddannet sygeplejerske med ekstra uddannelse i vægttab og rygestoprådgivning, samt kurser i konflikthåndtering og motiverende samtale med fokus på sundhedsadfærd.

Desuden er jeg uddannet boghandler og har arbejdet som daglig leder i en boghandel.

Jeg er omsorgsfuld, tillidsvækkende, initiativrig, positiv og empatisk. Har en rigtig god indlevelsesevne med fokus på det enkelte menneske. Ved at sætte det enkelte menneske i fokus opnår jeg et helhedsbillede af mennesket og derved behandles ikke blot dele af mennesket, men hele mennesket.

Jeg vil hjælpe dig med at se muligheder frem for begrænsninger og få dig til at sætte din livskvalitet i højsædet og dermed forbedre dit liv.

Jeg har selv været ramt af alvorlig stress i en periode og derfor ved jeg, hvordan det føles. Jeg kan hjælpe dig. Desuden er der mulighed for rådgivning i VÆGTTAB ved hjælp af Sundhedsstyrelsens "Små skridt", samt RYGESTOP rådgivning.

 

Min praksis er indrettet i eget hjem med særligt venterum og lukket praksisrum, hvor du vil være 100% i fokus.

Du kan kontakte mig på mobil for at få en tid så hurtigt som muligt, da hurtig hjælp er vigtig.

 

Konsultation efter aftale – med forbehold for aflysning med kort varsel. Lukket i weekend og helligdage.

Jeg har troen på, at du får håbet tilbage med hjertet på rette sted